Școala de conducere defensivă ”Driver Plus”

Noi suntem prima și unica școală din Moldova care și-a stabilit ca scop principal perfecționarea măiestriei șoferilor și prevenirea situațiilor de accident în trafic.

Noi am luat tot ce este mai bun de la diferite cursuri de conducere în situații extreme, le-am adaptat la circulația rutieră de la noi, am adăugat propria experiență de activitate în sportul auto, și vă propunem cea mai bună metodă de instruire pentru șoferii începători și pentru cei profesioniști.

Scopul instruirii la Școala de conducere defensivă nu este învățarea pe de rost a unui anumit set de procedee, ci corectarea modelului de comportare a șoferului la volan. Această corectare se bazează pe înțelegerea exactă a proceselor ce se petrec cu automobilul atunci când el este în mișcare, pe înțelegerea posibilităților acestuia, pe abilitatea de a prognoza comportamentul automobilului și de a deține controlul deplin asupra lui.

Școala de conducere defensivă ”Driver Plus” le propune cursanților să asimileze abilități ce le vor permite să asigure siguranța deplină în coducerea automobilului în situațiile cele mai nefavorabile, complicate și extreme. Pe autodrom, în condiții de siguranță, sunt modelate situațiile critice care pot fi întâlnite foarte ușor în trafic. Numai că în trafic ele duc la accidente, iar pe autodrom sunt modelate prin metode inofensive.

Programul cursurilor este construit conform unui sistem determinat: de la exerciții simple (partea teoretică și exerciții la trenajoare) - până la cele mai complicate manevre și viteze înalte (pregătirea pe autodrom).

Indiferent de numărul de doritori, noi formăm grupe mici, până la 8 persoane. Acest format al grupului ne permite să înviorăm instruirea, să o facem mai dinamică, ceea ce îmbunătățește procesele de asimilare și memorare.

Școala de conducere defensivă ”Driver Plus” vă oferă mai mult decât pur și simplu o experiență nouă, noi vă oferim aptitudini valoroase pentru viața de zi cu zi. De aceea pentru noi este important ca cunoștințele obținute să lucreze pentru dumneavoastră chiar din prima zi!

Veți deveni un șofer conștient și un model de urmat pentru ceilalți!