Cursuri pentru toți, indiferent de experiența la volan

La noi se adresează și șoferi amatori, și profesioniști. Noi avem cursuri pentru toți, indiferent de experiența pe care o au la volan: pentru cei care au primit permisul după frecventarea școlii auto și se simt nesiguri, pentru cei care nu au stat demult la volan, pentru cei care au o experiență de mulți ani la volan și doresc să afle toate nuanțele performanței de top. La noi se adresează și instructori de la școlile auto, și șoferi personali pentru a se perfecționa.

Mulți dintre șoferii cu experiență semnificătivă consideră că studiile conform programului de îmbunătățire a măiestriei de conducere este un ajutor pentru începători. Nu este deloc așa. Este posbil să aveți mult succes în autoînvățare, prin metoda încercărilor greșite și corecte, și totuși să nu atingeți măiestria maximă și raționalitatea maximă a acțiunilor. Iar acest lucru poate fi verificat numai într-o situație critică, și verificarea se poate dovedi a fi foarte dureroasă. Plus la aceasta, sunt lucruri care necesită o antrenare periodică oblgiatorie - frânarea de urgență, testul elanului, deraparea, adică situațiile neprvăzute ce necesită o reacție automată rapidă. Din fericire, șoferul nu nimerește atât de des în condiții extreme, pur și simplu nu are unde se antrena!

În special atragem atenția posesorilor de automobile scumpe și șoferilor personali. Automobilele moderne implică un mare pericol - ele ne ”adorm” vigilența și ne creează impresia că acum este posibil totul. Dar legile fizicii nu au fost anulate!  Pragul de viteză la care automobilul ține drumul este mai înalt la automobilele moderne, decât la automobilele de o clasă mai joasă. Iar pierderea controlului asupra automobilului la viteza de 120 km/h va duce la urmări mult mai grave, decât pierderea controlului asupra unui automobil mai puțin sofisticat la viteza de 60 km/h! Pentru a realiza corect și în siguranță potențialul automobilului dumneavoastră, trebuie mai întâi să-l cunoașteți și să-l înțelegeți.