Corectarea modelului de comportare la volan

Scopul lecțiilor la ”Școala de conducere defensivă” nu este învățarea mecanică a unui set de procedee, ci corectarea modelului de comportare la volan. Această corectare se bazează pe înțelegerea exactă a proceselor care au loc atunci când automobilul este în mișcare, pe înțelegerea posibilităților automobilului, pe abilitatea de a prognoza comportamentul automobilului și de a deține controlul deplin asupra lui.

Comportamentul corect al șoferului la volan reiese din conștientizarea exactă a tuturor legilor cărora se supune automobilul. Noi vă vom învăța să înțelegeți și să simțiți comportamentul automobilului. Veți învăța nu doar să apăsați pedalele și să rotiți volanul, veți învăța să lucrați cu automobilul, să manevrați cu el. Veți înțelege exact ce poate și ce nu poate îndeplini automobilul. Noi vă oferim înțelegerea și pregătirea care îi permit șoferului să ia de sine stătător hotărâri corecte la drum.

De asemenea merită de menționat că cursurile noastre nu numai că vă vor ajuta într-un termen foarte scurt să vă perfecționați radical calificarea ca șofer, ci vă vor da și o perspectivă de dezvoltare ulterioară intensivă în această direcție - veți înțelege asupra a ce trebuie să lucrați și veți afla cum.