Oferte pentru clienți corporativi

Instruirea conform programului de perfecționare a măiestriei în conducere poate crește semnificativ eficiența financiară a activității oricărei organizații în care sarcinile de serviciu ale angajaților sunt legate de deplasarea cu automobilele. Toate companiile din țările dezvoltate au ajuns demult la concluzia că cheltuielile pentru instruirea specializată a angajaților sunt cu mult mai mici decât pierderile legate de numărul mare de accidente pe drumuri și cheltuielile și stopările la care duc acestea.

Pentru a atinge o eficiență maximă a instruirii, noi propunem contracte pe termen lung pentru instruirea periodică a angajaților firmei dumneavoastră. Schema optimă de instruire constă din două cicluri de studiu pe an - ciclul de vară și ciclul de iarnă. În rezultat, angajații dumneavoastră vor obține periodic instruirea necesară, ceea ce le va permite să-și păstreze abilitățile de conducere în orice condiții. Sunt posibile atât lecții individuale, cât și lecții în grup. Toți angajații vor trece o testare preliminară pentru a determina nivelul lor și a forma grupurile și programele corespunzătoare.

Plus la aceasta, noi vă oferim efectuarea testării profesionale a șoferilor pe care îi angajați la întreprindere, cu eliberarea unui raport detaliat și a recomandărilor corespunzătoare.  

Școala de conducere defensivă "Driver Plus” este gata să examineze posibilitatea de colaborare pe termen lung pentru a soluționa diferite probleme legate de conducerea automobilelor.

Cursurile Școlii de conducere defensivă “Driver Plus” vă oferă mult mai mult decât pur și simplu o experiență nouă, noi vă oferim aptitudini valoroase pentru viața de zi cu zi. De aceea pentru noi este important ca cunoștințele obținute să lucreze pentru dumneavoastră chiar din prima zi!