Roman Hacina

Un mod excelent de a îmbunătăți nivelul de pregătire în trafic!
Mi-a devenit clar că situațiile complexe pot fi studiate și antrenate numai cu ajutorul practicii și a persoanelor experimentate. Mulțumesc, Alexandru și Samir.

Pe viitor planific să frecventez lecții adiționale.

 

Anna Grechikhina

Am urmat cursul de bază la școala Driver-Plus. Mi-a plăcut foarte mult! Am învățat să înțeleg automobilul meu, și el a început să mă înțeleagă mai bine. O situație neprevăzută poate apărea oricând în trafic, iar acum eu știu ce se poate și ce trebuie de întreprins pentru a evita accidentele. Desigur că pot învăța mult mai multe, aștept să cadă mult omăt! Recomand această școală tuturor: și celor care nu au multă experiență de conducere, și șoferilor experimentați. Sunt sigură că fiecare va putea lua pentru sine ceva nou și interesant! Mulțumesc mult lui Alexandru și Samir!

Elena Scoricova

Aș dori să adresez nu un simplu mulțumesc, ci un mulțumesc enorm Școlii de conducere defensivă, în special antrenorilor profesioniști Samir și Alexandru pentru că ne-au acordat posibilitatea de a trece această instruire de neuitat, și pentru cantitatea enormă de cunoștințe care ne permit să conștientizăm și să luăm o hotărâre eficientă în diferite situații la volan, precum și pentru experiența extrem de valoroasă și aptitudinile primite în timpul antrenamentelor, și de asemenea pentru cursurile foarte și foarte interesante. Vă mulțumesc mult pentru răbdarea pe care o manifestați (față de noi, șoferii), pentru profesionalismul pe care îl demonstrați la toate lecțiile și pentru dorința de a ne învăța și pe noi tot ceea ce știți dumneavoastră. Recomand cursurile tuturor! Nu veți regreta

Artur Leșcu

Credeam că conduc bine. Am venit la școală pentru a-mi ”perfecționa măiestria”. După ce am urmat cursurile am înțeles că abia aici am învățat cu adevărat să conduc. Aici veți învăța asemenea lucruri pe care de sine stătotor, în pofida experienței pe care o aveți, în pofida vizualizării videourilor la temă, nu le veți putea înțelege. Un moment important este faptul că tot ceea ce se predă aici aplic în fiecare zi în practică la volan. 

Max Crețu

Este o școală auto unică în Moldova, dacă măcar jumătate din materialul predat aici ar fi fost predat la școlile auto obișnuite, situația din trafic ar fi mult mai sigură. Partea teoretică este interesantă, dar și mai interesantă este partea practică. Am petrecut excelent timpul, util și foarte vesel! 

Irina Manziuc

Este o școală excelentă cu instructori experimentați care își împărtășesc cu mare plăcere cunoștințele. Procesul de instruire este foarte interesant. Aptitudinile pe care le-am obținut la cursuri se păstreză în timp și mă ajută cu adevărat în trafic. Mult succes în dezvoltarea viitoare!